Aanmelden nieuwsbrief
Colour Coaching

Wat doet de Colour Coach?
Een colour coach helpt je om de regisseur te worden van je eigen uitstraling. Met behulp van de kleuren van de kleding die je draagt of gedragen hebt, kan de Colour Coach inzicht verkrijgen in wie je nu eigenlijk bent. Kleuren die je draagt laten een stukje van jezelf zien. Ze werken onbewust door op emotioneel niveau. Hoe komt het toch dat we een bepaalde kleur veel dragen en er dan opeens niks meer mee hebben? Of waarom voelt het zo goed om dat knalrode shirt te dragen? Net als mensen, passen bepaalde kleuren in een bepaalde fase van je leven bij je. Ze komen en gaan op de momenten dat je ze nodig hebt.

Breng je innerlijk en uiterlijk in balans
Kleur is één van de snelste manieren om te communiceren, zonder dat je ook maar een woord zegt. Wat zegt kleur eigenlijk over je? Of wat wil je zelf zeggen met kleur? Kleuren hebben alles te maken met je uitstraling. Kleur kan je gevoelens en emoties weergeven en be├»nvloeden. Waarom vermijden we soms de zachte kleuren die we zo mooi vinden en dragen we felle tinten? Wil je jezelf ook beter leren kennen met behulp van kleuren? Of ontdekken welke kleuren je hebben geholpen om te zijn wie je nu bent? Tijdens een consult met de Colour Coach zal alles op zijn plek vallen. En wees niet bang: we blijven met beide benen op de grond staan!

Voor wie is het consult?
"Je hoeft jezelf niet per se verloren te zijn om jezelf te vinden". Met andere woorden, iedereen die geïnteresseerd is in de invloed van kleur op zijn of haar gevoel, is van harte welkom!

Een consult Colour coaching wordt zowel individueel als in een groepsworkshop gegeven. Bij een individueel consult ligt de nadruk op persoonlijke uitstraling en doelen. Bij een workshop gaan we in op de psychologie en de boodschap achter kleuren.

Colour Coaching is het meest effectief als u in een periode van 6 tot 12 maanden 2 a 3 sessies heeft gehad. Na de eerste sessie gaat u met de opgedane kennis zelf aan de slag met de gestelde doelen, wensen of verlangens die u hebt. U krijgt voldoende handvatten aangeleverd, om kleur pro- actiever in te zetten voor uzelf en uw omgeving.

Prijzen:
Colour Coach Consult (90 minuten) € 79,50 p.p.
Colour Coach vervolgconsulten (60 minuten) € 40,-


*Het Colour Coach Consult is een unieke methode die ontwikkeld is door Thelma van der Werff. Zij is een in Nederland geboren Nieuw Zeelandse en heeft met deze methode in haar land een enorme stroom van belangstelling veroorzaakt.

Behind every colour is an emotion and a message!
Thelma van der Werff - directeur Colour Comfort Ltd
website en realisatie: OVKwebdesign